Mavitec is een belangrijke speler in de internationale markt en richt zich naast rendering oplossingen op green energy en gasification systemen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, verkopen en installeren van systemen voor het recyclen van levensmiddelen en andere organische bijproducten. Ook hebben wij een innovatief ‘gasification’ systeem ontwikkeld, waarmee mest en organische bijproducten worden verwerkt tot groene energie en waardevolle EcoChar.

Ter versterking van onze afdeling Sales zijn wij op zoek naar een commerciële, flexibele, ervaren

Sales Engineer Binnendienst (40 uur)


Als sales engineer maak je onderdeel uit van de afdeling Sales en vorm je een belangrijke schakel tussen de klant en onze afdeling Engineering. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het voorbereiden en verwerken van offertes. Je calculeert fabriekslijnen en machines op basis van input van de afdeling Engineering en verzorgt alle technische en verkoopinformatie die benodigd is voor onze offertes. Je doet dit in nauw overleg met onze engineers en de klant; goede communicatievaardigheden zijn een pré, net als technische kennis en inzicht. Binnen deze functie heb je uitzicht op doorgroeimogelijkheden naar International Sales Engineer / Area Manager.


Functie-eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits/Frans/Russisch een pré)
  • Kennis en ervaring met Word, Excel (SAP en Autocad een pré)
  • Ervaring/affiniteit met techniek of soortgelijke functie
  • Commerciële instelling en/of aantoonbare ervaring in sales
  • Je bent pro-actief, collegiaal, houdt van initiatief en beschikt over een no-nonsense mentaliteit
  • Rijbewijs B

Ben jij op zoek naar een dynamische functie in een innovatief en technisch bedrijf dat wereldwijd actief is in rendering, gasification en green energy solutions? Solliciteer dan snel!


Wij bieden:

  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. collectieve pensioenregeling, cursussen, doorgroeimogelijkheden, etc.
  • Een prettige en afwisselende werkomgeving met informele werksfeer en jonge collega’s in een snel groeiend internationaal bedrijf.
  • Een moderne werkplek in ons gloednieuwe pand waar we sinds eind maart gevestigd zijn.

 

Interesse? Dan zien we je sollicitatie voorzien van motivatie en CV graag in onze mailbox verschijnen! Mail naar info@mavitec.com.

Mavitec B.V.
T.a.v. de heer M.J.H. van Heumen
Galileistraat 32
1704 SE Heerhugowaard.

Meer informatie: (072) 574 59 88.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld