• 27Mar

  Vacature Project Engineer

  Wij zijn op zoek naar een: Project Engineer (40 uur)

   

  Als project engineer maak je onderdeel uit van ons enthousiaste project engineering team. Je maakt tekeningen, flow schema’s, proces- en sterkteberekeningen en werkt mee aan het verzorgen van alle technische informatie die voor onze projecten benodigd is. Je werkt nauw samen met onze project managers en onze Sales en R&D collega’s doen ook een beroep op je technische kennis en inzicht. Met je collega engineers werk je intensief samen zodat iedereen elkaars taken kan overnemen of aanvullen. Je bent in staat uitdagingen actief en creatief aan te pakken en op te lossen en draagt zorg voor een accurate vastlegging.


  Functie-eisen
  :

  – HTS Werktuigbouwkunde / Engineering / Design and Innovation
  – Brede interesse in techniek en processen
  – Kennis en ervaring met Autocad Inventor, Word, Excel
  – Je bent pro-actief, collegiaal, no-nonsense mentaliteit
  – Goede beheersing van de Engelse taal


  Wij bieden:

  – Goede arbeidsvoorwaarden, o.a. collectieve pensioenregeling, cursussen, doorgroeimogelijkheden, etc.
  – Een prettige en afwisselende werkomgeving met informele werksfeer en jonge collega’s in een snel groeiend internationaal bedrijf.

   

  Mavitec is een belangrijke speler in de internationale markt en richt zich naast rendering oplossingen op green energy en gasification systemen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, verkopen en installeren van systemen voor het recyclen van levensmiddelen en andere organische bijproducten. Recent hebben wij een innovatief ‘gasification’ systeem ontwikkeld, waarmee mest en organische bijproducten worden verwerkt tot groene energie en waardevolle EcoChar.

   

  Vind je het leuk om in een breed technisch spectrum werkzaam te zijn en heb je interesse om te werken bij een innovatief en technisch bedrijf dat wereldwijd actief is in rendering, gasification en green energy solutions? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

   

  Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie en CV o.v.v. Vacature Project Engineer naar: Mavitec B.V., t.a.v. de heer Colin Spaans, Galileistraat 32, 1704 SE Heerhugowaard,e-mail: info@mavitec.com. Meer informatie: (072) 574 59 88.


  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld / Acquisition is not appreciated

Exhibitions