• 03Aug

  Vacature: Logistiek exportmedewerker binnendienst (fulltime)

  Mavitec is een belangrijke speler in de internationale markt en richt zich naast rendering oplossingen op green energy en gasification systemen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, verkopen en installeren van systemen voor het recyclen van levensmiddelen en andere organische bijproducten. Recent hebben wij een innovatief ‘gasification’ systeem ontwikkeld, waarmee mest en organische bijproducten worden verwerkt tot groene energie en waardevolle EcoChar.
  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren:

  Logistiek exportmedewerker binnendienst met documentervaring

   

  Functieomschrijving:
  Zelfstandige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de complete logistieke administratieve verwerking inclusief de bijbehorende administratieve documentenJe stelt de benodigde (export)documenten op en controleert deze aan de hand van contracten, LC’s, maar ook, situatie-afhankelijk, alle vervoers- en exportdocumenten (facturen, paklijsten, Cvo en Eur1). Je hebt contacten met klanten (zowel handelsagenten als importeurs) en leveranciers, dit betreft vooral Engelstalige contacten. Je werkt nauw samen met de expeditie en een collega-exportmedewerker, met wie je collegiaal samenwerkt zodat ieder in staat is om elkaars taken over te nemen. Je bent in staat om actief/creatief problemen in de goederenstroom op te lossen en draagt zorg voor een adequate administratieve vastlegging van activiteiten.

   

  Functie-eisen:

  – Minimaal een MBO-, bij voorkeur HBO,-opleiding afgerond.
  – Als exportmedewerker binnendienst heb je relevante ervaring op het gebied van afwikkeling exportorders en — documenten (must)
  – Ervaring met LC’s is een pré
  – Je staat stevig in je schoenen, kunt dingen “voor elkaar krijgen”
  – Je bent pro-actief, collegiaal en hebt een no-nonsense mentaliteit
  – Goede beheersing van de Engelse taal is een must

   

  Heb je ervaring als exportmedewerker binnendienst, douane declarant of soortgelijke functies én heb je ervaring met exportorders en -documenten, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Het gaat om een fulltime functie (40 uur) met kans op vaste aanstelling.

   

  Wij bieden:
  – Goede arbeidsvoorwaarden, o.a. collectieve pensioenregeling, cursussen, doorgroeimogelijkheden, etc.
  – Een prettige en afwisselende werkomgeving met informele werksfeer en jonge collega’s in een snel groeiend bedrijf.

   

  Interesse? Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie en CV o.v.v. Vacature Logistiek Exportmedewerker naar: Mavitec B.V., t.a.v. de heer M.J.H. van Heumen, Galileistraat 20, 1704 SE Heerhugowaard,e-mail: info@mavitec.com. Meer informatie: (072) 574 59 88.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld / Acquisition is not appreciated

Exhibitions