• 05Apr

  Vacature After Sales/Logistiek Manager

  Service you can count on! Machines en onderdelen van Mavitec voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Fabrieken of processen die onnodig stilstaan is geen optie. Vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard bieden wij onze klanten levenslange support en service, wereldwijd, 24 uur per dag.

   

  Wij zijn per direct op zoek naar een: After Sales / Logistiek Manager (40 uur)

   

  Als After Sales/Logistiek Manager vorm je een belangrijke schakel tussen de klant, onze collega’s van de afdeling Spare Parts & Logistiek en servicecollega’s in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en optimaliseren van servicetrajecten en het begeleiden van onze serviceteams. Je bent commercieel ingesteld, neemt initiatief en beschikt over goede communicatievaardigheden. Je geeft leiding aan een klein en enthousiast team en denkt mee op strategisch niveau. Je levert een actieve bijdrage aan het realiseren van onze groeidoelstellingen en legt verantwoording af aan het management.

   

  Functie-eisen:
  – HBO denk- en werkniveau
  – Commerciële achtergrond en/of aantoonbare ervaring in soortgelijke functie
  – Affiniteit met techniek en processen
  – Goede beheersing van de Engelse taal (Duits/Frans/Russisch een pré)
  – Kennis en ervaring met Word, Excel en crm-systemen (Trimergo een pré)
  – Bereidheid tot reizen (internationaal)
  – Collegiaal, no-nonsense mentaliteit

   

  Wij bieden:
  – Goede arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. collectieve pensioenregeling, cursussen, doorgroeimogelijkheden, etc.
  – Een prettige en afwisselende werkomgeving met informele werksfeer en jonge collega’s in een snel groeiend internationaal bedrijf.
  – Een moderne werkplek in ons gloednieuwe pand waar we sinds eind maart gevestigd zijn.

   

  Mavitec is een belangrijke speler in de internationale markt en richt zich naast rendering oplossingen op green energy en gasification systemen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, verkopen en installeren van systemen voor het recyclen van levensmiddelen en andere organische bijproducten. Recent hebben wij een innovatief ‘gasification’ systeem ontwikkeld, waarmee mest en organische bijproducten worden verwerkt tot groene energie en waardevolle EcoChar.

   

  Ben jij op zoek naar een dynamische functie in een innovatief en technisch bedrijf dat wereldwijd actief is in rendering, gasification en green energy solutions? Solliciteer dan snel!

   

  Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie en CV o.v.v. Vacature After Sales / Logistiek Manager per mail naar: info@mavitec.com – T.a.v. de heer M.J.H. van Heumen. Of per post naar: Mavitec B.V.,  Galileistraat 32, 1704 SE Heerhugowaard.

  Meer weten? Bel (072) 574 59 88.

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld / Acquisition is not appreciated

Exhibitions